از سال 2015 محصول اپل واچ به سری محصولات اپل اضافه شد که تقریبا در هرسال یک سری جدید از این محصول توسط کمپانی اپل معرفی شد که لیست معرفی این محصولات به شرح زیر میباشد که در این مقاله به معرفی انواع اپل واچ میپردازیم:
اپل واچ سری 0: آوریل 2015
اپل واچ سری 1 و 2: سپتامبر 2016
اپل واچ سری 3: سپتامبر 2017
اپل واچ سری 4: سپتامبر 2018
اپل واچ سری 5: سپتامبر 2019
اپل واچ سری 6، نسل اول اپل واچ SE: سپتامبر 2020
اپل واچ سری 7: سپتامبر 2021
اپل واچ سری 8، نسل دوم اپل واچ SE و اپل واچ اولترا: سپتامبر 2022
داستان اپل واچ!
با وجود اینکه سری ساعتهای هوشمند اپل در ابتدای عرضه در سال 2015 خیلی دلچسب از آب درنیامده بودند، اما کمپانی اپل با ایجاد بهبودهای ممتد در هر نسل، موفق شد تا این سری از محصولات خود را به ساعتهای هوشمندی زیبا و شیک، کارآمد و در یک کلام فوقالعاده تبدیل کند. سری اپل واچ با ارائهی ویژگیهای دوستداشتنی بسیاری مانند حسگر ضربان قلب، حسگر تصادف و سقوط، ارائهی تمرینهای ورزشی متنوع، پشتیبانی از دستیار صوتی و بسیاری ویژگیهای دیگر، اکنون میتواند به عنوان بهترین و باکیفیتترین ساعت هوشمند در بازار شناخته شود. در مقالهی امروز، با هم نگاهی به سیر صعودی در نسلها و سریهای مختلف اپل واچ خواهیم انداخت. با بارسلون همراه باشید.
اپل واچ سری 0 : ورود با عجله!
کمپانی اپل، اولین نسل از ساعتهای هوشمند خود را با نام اپل واچ در سپتامبر 2014 به همراه گوشیهای هوشمند سری آیفون 6 معرفی کرد. بسیاری این ورود به بازار ساعتهای هوشمند را شتابزده و برای نباختن قافلهی رقابت به سامسونگ دانستند. کمپانی کرهای اولین نسل از ساعتهای هوشمند خود با عنوان Galaxy Gear را در سال 2013 عرضه کرده بود.
اپل در رویداد معرفی آیفون 6 اولین نسل (سری 0) اپل واچ خود را معرفی کرد که ویژگیهایی مانند حسگر ضربان قلب و بازخورد لمسی داشت. حافظهی داخلی 8 گیگابایتی در آن زمان مناسب به نظر میرسید اما کاربر نمیتوانست هرطور که میخواست آن را مورد استفاده قرار دهد. برای مثال حداکثر 2 گیگابایت از این فضا به موسیقی اختصاص پیدا میکرد، یا اینکه میتوانستید نهایتا 75 مگابایت عکس در اپل واچ خود ذخیره کنید. چیپ GPS داخلی در نسل اول به کار نرفته بود و مکانیابی با استفاده از ارتباط با آیفون به دست میآمد.
همانطور که اشاره کردیم، سری 0 در واقع از استانداردهای اپل فاصلهی زیادی داشت. در ادامه بعضی از مشکلات عجیبی که سری 0 داشت را با یکدیگر بررسی میکنیم:
تخلیه شارژ سریع:
نسل اول اپل واچ به شکل عجیبی در نگهداری شارژ مشکل داشت و حتی نمیتوانست با باتری پر یک روز کامل را پشت سر بگذارد. بر اساس گزارش و شکایات کاربران بسیاری، باتری اپل واچ سری 0، نیم ساعت پس از استفاده از 100 به حدود 70 درصد کاهش پیدا میکرد؛ به عبارت دیگر، 1 درصد تخلیه شارژ به ازای هر 1 دقیقه!
هماهنگی ضعیف با اپلیکیشنهای third-party:
عرضه ساعت هوشمند در سال 2014، فرصت مناسبی برای بسیاری از توسعهدهندگان نرمافزار بود تا با معرفی ویجتها یا نسخههای ساعت هوشمند از اپلیکیشنهای خود، راه خود را به دنیای جذاب اپل واچ باز کنند. اما طولی نکشید تا باگهای عجیب و غریب سری 0، آنها را از انجام این کار منصرف کرد.
مشکلات عملکرد:
سری 0 عمدتا با عملکرد کند و ضعیف خود به یاد آورده میشود. گاهی اوقات بیرون آوردن گوشی آیفون و چک کردن آن، آسانتر و سریعتر از چک کردن اعلانات بر روی اپل واچ به نظر میرسید!
اپل واچ سری 1: قدمهای مثبت
بیش از 1 سال پس از معرفی و عرضهی اپل واچ سری 0، اپل در سال 2016 اپل واچ سری 1 را معرفی کرد. هدف کوپرتینوییها از این کار، درست کردن اشتباهات سری 0 بود! اپل واچ سری 1 با بهرهگیری از پردازندهی دو هستهای، مهمترین مشکل سری 0 یعنی سرعت پایین را برطرف کرده بود. علاوه بر این، قیمت بسیار کمتری از سری 0 نیز داشت.
البته در این نسل، اپل اضافه کردن ویژگیهای جدید را به مدل دیگری اختصاص داده بود: سری 2.
اپل واچ سری 2: ساعت هوشمند ضدآب میشود…
اپل واچ سری 2 همزمان با سری 1 و در سپتامبر 2016 معرفی و عرضه شد. سری 2 را میتوان اولین موفقیت نسبی اپل در حوزه ساعتهای هوشمند دانست. با وجود افزایش چشمگیر آمار فروش، همچنان جادوی اپل در این حوزه دیده نمیشد.
تفاوتهای این نسل از ساعت هوشمند اپل با سری 1، در پایین بررسی شدهاند:
اضافه شدن سنسور GPS:
همانطور که اشاره شد، سری 0 و 1 برای مکانیابی از اطلاعات GPS آیفون استفاده میکردند، اما در سری 2، اپل با اضافه کردن سنسور GPS به اپل واچ، امکان مکانیابی مستقل را به این دستگاه افزود.
ضدآب بودن:
اپل واچ سری 2 یک ساعت هوشمند ضدآب معمولی نیست. درواقع از سری 2 به بعد، تمامی ساعتهای هوشمند اپل همگی استاندارد WR50 دارند؛ یعنی تا عمق 50 متری در برابر آب مقاومت دارند. همین موضوع باعث میشود که بتوانید از اپل واچ خود هنگام شنا و یا حتی غواصی تا عمق 50 متر نیز استفاده کنید!
پشتیبانی از اپلیکیشن Breathe:
این اپلیکیشن که به شکل اختصاصی برای اپل واچ سری 2 عرضه شده بود، درواقع با ارائهی تمرینات تنفسی، کاربر را به آرامشی که پیش از شروع یک روز شلوغ به آن نیاز داشت میرساند. Breathe در ادامه تبدیل به یکی از نوآوریهای خاص اپل شد و بقیهی کمپانیهای فعال در حوزه ساعتهای هوشمند، اپلیکیشنهای مشابهی را برای دستگاههای خود عرضه کردند.
اپل واچ سری 3: آیفون خودتو بذار خونه!
اپل واچ سری 3، دقیقا یک سال پس از سری 1 و 2، یعنی سپتامبر 2017 عرضه شد. این اتفاق نشاندهندهی استراتژی جدید اپل برای خانوادهی اپل واچ بود: عرضهی سالانهی اپل واچ جدید به همراه آیفون. سری 3 اولین اپل واچ با خصوصیات انقلابی به شمار میآمد، چرا که از مشخصات پیشروی بسیاری بهره میبرد. این ویژگیها را در پایین میبینید:
اتصال مستقل به شبکه:
اپل واچ سری 3 اولین ساعت هوشمند در کمپانی اپل بود که از اتصال مستقل به شبکه بهره میبرد؛ به این ترتیب میتوانستید بدون نیاز به همراه داشتن آیفون خود، تماسها را مستقیما با اپل واچ خود پاسخ دهید. البته این قابلیت فقط در برخی کشورها در دسترس بود و بعلاوه، با استفاده از این قابلیت یک هزینهی 10 دلاری در ماه نیز به قبض تلفنتان اضافه میشد. اما در مجموع این قابلیت برای بسیاری از افراد که علاقهای به همراه بردن تلفن همراه (!) خود نداشتند، بسیار مناسب به نظر میرسید.
حضور سیری:
سیری (Siri) دستیار صوتی اختصاصی اپل، برای اولین بار در اپل واچ سری 3 به دنیای این ساعت هوشمند وارد شد. در سری 3 میتوانید با گفتن عبارت Hey Siri، با دستیار اپل از طریق اپل واچ خود صحبت کنید.
بهبود جزئیات فنی:
سری 3 درواقع اولین اپل واچ بدون لگ بود و این دستاورد بزرگ به لطف استفاده از پردازندهی قدرتمندترِ S3 و نیز افزایش حافظهی RAM به دست آمده بود. این بهبود در جزئیات فنی، نشان میداد که اپل نظرات و انتقادات کاربران را شنیده است و اکنون در حال حرکت در مسیر درست است.
اپل واچ سری 4: نگهبان سلامتی!
در هنگام عرضهی اپل واچ سری 4، انتقادات در مورد سرعت و عملکرد دیگر وجود نداشتند و جای خود را به درخواستی جدید از سمت کاربران داده بودند: اضافه کردن قابلیت always-on که صفحهی اپل واچ را همیشه روشن نگاه میداشت. البته اپل این قابلیت را اضافه نکرد! در عوض، اپل با تمرکز بر اضافه کردن قابلیتهای سلامتی بیشتر مانند توانایی ثبت ECG (نوار قلب) و تشخیص سقوط، تصمیم گرفت تا خانوادهی اپل واچ را تبدیل به نگهبانان سلامتی کند.
در مقایسه با نسل قبل، تغییرات عمدهای در سری 4 اتفاق افتاده بودند که در ادامه به آنها میپردازیم:
تغییر اندازه:
اپل واچهای سری 4 در مقایسه با نسل قبل در دو اندازه جدید و بزرگتر عرضه شدند: 40 میلیمتری (بجای 38 میلیمتری) و 44 میلیمتری (بجای 42 میلیمتری). این افزایش اندازه در کنار افزایش نسبت صفحه به نمایشگر، به معنای افزایش قابلتوجه در اندازهی صفحه نمایش بود که به اپل واچ سری 4 ظاهری مدرن و جالب میداد.
نوار قلب:
توانایی ثبت الکتروکاردیوگرام یکی از هیجانانگیزترین ویژگیهای اپل واچ سری 4 بود. توانایی اطلاع از وضعیت قلب با استفاده از اپل واچی که دور مچ خود دارید، در آن زمان بسیار جذاب بود. اپل میتوانست با بررسی نوار قلب کاربر، وضعیت اورژانسی را به اطلاع او برساند؛ همهی ما داستانهای افراد بسیاری را شنیدهایم که اپل واچ آنها را از مرگ بر اثر سکتهی قلبی نجات داده است. سلامت باشی نگهبان سلامتی!
تشخیص سقوط:
یک ویژگی جذاب دیگر هم در مورد سلامتی وجود داشت که البته امیدواریم هیچوقت برای اپل واچ شما به کار نیفتد: تشخیص سقوط… اپل بازاریابی ویژگی تشخیص سقوط را با تمرکز به افراد مسن انجام داد، اما درواقع این ویژگی میتوانست برای همهی کاربران اپل واچ سری 4 حیاتی و کارآمد باشد. با استفاده از این ویژگی، اپل واچ شما میتواند سقوطتان را تشخیص دهد و با مراکز اورژانسی تماس برقرار کند.
سایر تغییرات اپل واچ سری 4 در مقایسه با سری 3 عبارتند از:
استفاده از چیپ W3 و بلوتوث نسخه 5.0، بکارگیری پردازندهی S4 که سرعتی دو برابر S3 داشت (خداحافظ لگ!) و نیز اضافه شدن بازخورد لمسی به تاجک دیجیتال (Digital Crown)
اپل واچ سری 5: بالاخره Always-On!
اپل واچ سری 5، جایی بود که بالاخره اپل از ویژگی Always-On که مورد درخواست کاربران بود رونمایی کرد. بر طبق سنت چند ساله، اپل واچ سری 5 در سپتامبر 2019 و همزمان با آیفون 11 معرفی و عرضه شد. در پایین به ویژگیهای جدید سری 5 اشاره میکنیم:
Always-On Display:
همانطور که بالاتر توضیح دادیم، Always-On درواقع به کاربر اجازه میداد تا صفحه نمایش اپل واچ خود را همیشه روشن نگاه دارد. اپل برای اضافه کردن این قابلیت به اپل واچهای خود نیازمند یک تکنولوژی جدید به نام LTPO بود. این تکنولوژی هنگامی که کاربر از اپل واچ استفاده نمیکرد، نرخ نوسازی (Refresh Rate) صفحه نمایش را به 1 هرتز کاهش میداد و هنگام استفادهی کاربر، این عدد را تا 60 افزایش میداد. این تکنولوژی باعث میشد تا اپل بتواند در کنار اضافه کردن قابلیت Always-On، عمر باتری سری 5 را نیز در نزدیک 18 ساعت نگه دارد. البته Always-On تنها تغییر سری 5 در مقایسه با نسل قبل نبود…
افزایش فضای ذخیرهسازی:
سری 5 یکی دیگر از انتظارات قدیمی کاربران اپل واچ را برآورده کرد: افزایش فضای ذخیرهسازی به 32 گیگابایت.
سایر ویژگیهای اضافه شده به سری 5 در مقایسه با نسلهای قبل عبارتند از:
قطبنما و بهبود سنسور نور محیطی. در این نسل در کنار دو مدل همیشگی، از یک مدل سرامیکی نیز رونمایی شد.
اپل واچ سری 6: سکته در مسیر پیشرفت!
با رسیدن موفقیتهای متوالی برای اپل واچ و طی چندین نسل، در سال 2020 اتفاقی افتاد که میتوانیم آن را بیماری اپل بنامیم! پیشرفتهای اندک سری 6 در مقایسه با نسل قبل. درواقع پردازندهی S6 جدید فقط 20 درصد از S5 سریعتر بود. سایر ویژگیهای جدید مانند سنسور اکسیژن خون و ردیابی خواب نیز آنقدر جذاب به نظر نمیرسیدند که صاحبان اپل واچ سری 5 را راضی به خرید سری 6 کنند. البته معرفی مدل جدید SE در این نسل باعث شد تا بار انتقادات از اپل به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کند. با بررسی اجمالی ویژگیهای سری 6 با ما همراه باشید.
سنسور اکسیژن خون:
این ویژگی قدم مثبت دیگری در راستای تبدیل شدن اپل واچ به نگهبان سلامتی بود. سنسور اکسیژن میتوانست کاهش سطح اکسیژن خون به مقادیر خطرناک را نشان دهد و از کاربر بخواهد تا به دنبال مراقبتهای پزشکی باشد. اضافه شدن این ویژگی در زمان اوج همهگیری کرونا که یک بیماری تنفسی بود، یک ویژگی ارزشمند به حساب میآمد.
افزایش روشنایی صفحه نمایش:
بسیاری از کاربران اپل واچ در نسلهای قدیمیتر، در مورد وضعیت روشنایی آن مخصوصا هنگام استفاده در فضای باز شکایت داشتند. اپل واچ سری 6، روشنایی صفحه نمایش را به میزان بسیار مناسبی افزایش داد (تا 500 نیت، یعنی حداکثر تا 2.5 برابر در مقایسه با نسل قبل). این بهبود روشنایی باعث شد تا استفاده از سری 6 در فضای باز در طول روز، بسیار راحتتر باشد.
سایر ویژگیهای جدید در اپل واچ سری 6 عبارتند از:
اضافه شدن دو رنگ آبی و قرمز و بهبود سنسور ضربان قلب.
اپل واچ سری SE: اقتصادی و مقرون به صرفه
اپل واچ SE که با فاصلهی کمی پس از اپل واچ سری 6 معرفی و عرضه شد، درواقع یک مدل سری 3 با ظاهری امروزیتر بود. این ساعت هوشمند از ویژگی محبوب Always-On و نیز برخی ویژگیهای مربوط به سلامتی مانند سنسور نوار قلب و اندازهگیری اکسیژن خون برخوردار نبود. بنابراین سوال مهمی که مطرح میشد این بود که چرا فردی باید در سال 2020 به خرید اپل واچ SE فکر کند؟
پاسخ این سوال در قیمت نهفته بود. اپل واچ SE با قیمت 280 دلاری خود، در مقایسه با ساعتهای هوشمند 400 دلاری پرچمدار اپل، بسیار ارزان به نظر میرسید. بعلاوه برای اولین بار در تاریخ سری اپل واچ، خرید یک مدل سلولار که به طور مستقل از گوشی قابل استفاده باشد، به جای 100 دلار فقط 50 دلار هزینه اضافی داشت.
اپل واچ سری 7: ضدغبار با شارژ سریع
در سپتامبر 2021 اپل مطابق انتظار از اپل واچ سری 7 رونمایی کرد. با وجود شایعات بسیار مبنی بر تغییرات عمده طراحی در این سری در مقایسه با نسلهای قبلی، اما این اتفاق نیفتاد و سری 7 با طراحی مشابه روانهی بازار شد. البته تغییراتی جزئی در طراحی سری 7 مشاهده میشدند؛ مانند بزرگتر شدن اندازه صفحه نمایش (41 میلیمتر در مقایسه با 40 میلیمتر و 45 میلیمتر در مقایسه با 44 میلیمتر). با بررسی سایر ویژگیهای جدید در سری 7 با ما همراه باشید:
پشتیبانی از شارژ سریع:
سری 7 با پشتیبانی از شارژ سریع، میتوانست فقط طی 15 الی 20 دقیقه کاملا شارژ شود. این ویژگی به افراد اجازه میداد تا بتوانند در ابتدای روز اپل واچ خود را شارژ کنند و نیازی نباشد تا از شب قبل آن را از دست خود باز کنند؛ بنابراین ردیابی خواب نیز به شکلی موثرتر اتفاق میافتاد.
استاندارد ضدغبار IP6X:
از زمان معرفی اپل واچ سری 2 در سال 2016، تمامی اپل واچها را با استاندارد ضدآب WR50 عرضه میکرد، که کیفیتی به مراتب بالاتر از استاندارد ضدآب معمول برای دستگاههای الکترونیکی (IP) داشت، (برای مطالعهی مقالهی ما در مورد انواع استاندارد ضدآب و ضدغبار اینجا را کلیک کنید.) اما خبری از استاندارد ضدغبار نبود. تا این که اپل برای اخذ این استاندارد در اپل واچ سری 7 اقدام کرد و بالاترین نمره را در استاندارد ضدغبار (6)، که به عبارتی ضدغبار نامیده میشود، دریافت کرد.
دیگر ویژگی قابل توجه اپل واچ سری 7 که در نسلهای قبلی وجود نداشت، اضافه شدن کیبورد روی صفحه برای تایپ کردن بود.
اپل واچ سری 8: دمای بدن، نایکی و هرمس!
اپل واچ سری 8 در سپتامبر 2022 عرضه شد و توانست میراث ارزشمند اجداد خود را به شکلی فوقالعاده ادامه دهد. سری 8 با اضافه کردن ویژگیهای سلامتی بیشتر مانند اندازهگیری دمای بدن، و نیز بهبود برخی ویژگیهای قبلی مانند بررسی دقیقتر مراحل خواب یا افزایش دقت در شناسایی تصادف و سقوط با بهبود شتابسنج، توانست پیشرفتهای قابل توجهی داشته باشد. علاوه بر این، همکاری با دو برند محبوب نایکی و هرمس برای عرضهی دو مدل خاص، باعث تولد دو مدل دوستداشتنی در سری 8 شد. با بررسی مشخصات این محصول همراه ما باشید.
اندازهگیری دمای بدن:
سری 8 با استفاده از سنسورهای دماسنج خود میتواند دمای بدن کاربر را اندازهگیری کند. این ویژگی در ابتدا شاید چندان مهم به نظر نرسد، اما اپل از این سنسور در راستای ایجاد قابلیتهای جدید و ناب دیگری استفاده میکند: مانند پیگیری چرخهی قاعدگی در بانوان.
بهبود در تشخیص تصادفات:
شتابسنج به کار رفته در سری 8، توانایی تشخیص شتاب و ضربهای تا میزان 256 G را دارد. در کنار این موضوع، اپل با کار بر روی اطلاعات 1 میلیون ساعت رانندگی و تصادفات بسیار، دیتابیس تشخیص تصادف را به میزان مناسبی بهبود بخشیده است.
قابلیت ذخیره انرژی:
یکی از نقاط قوت در سری 8، بهبودهای نرمافزاری متعدد و ویژگیهای جدید در watchOS 9 است.یکی از این بهبودهای نرمافزاری، امکان فعال مردن حالت ذخیرهی انرژی یا Power Saving Mode است. این قابلیت به شما اجازه میدهد تا عمر باتری سری 8 را از 18 ساعت به دو برابر، یعنی 36 ساعت افزایش دهید.
همکاری با نایکی و هرمس:
اپل با همکاری با دو برند شناختهشده در حوزهی مد، دو مدل اختصاصی از اپل واچ سری 8 تولید کرد که طرفداران بسیاری را به خود جذب کردند.
مدلی که با همکاری نایکی تولید شده است، علاوه بر طراحی و بند ساعت خاص و داشتن یک Watch Face اختصاصی، به کاربران اجازهی دسترسی رایگان به اپلیکیشن Nike Run Club را میدهد که مناسب دویدن است.
مدل اختصاصی دیگر با همکاری با برند هرمس که در حوزه مد فعال است تولید شده است. این مدل نیز از بندهای اختصاصی و نیز یک Watch Face خاص بهره میبرد.
اپل واچ اولترا: استقامت و شکوه با لذت ماجراجویی
تا پیش از سال 2022، سریهای مختلف اپل واچ به عنوان مدلهای پرچمدار در ساعتهای هوشمند اپل شناخته میشدند. اما در سال 2022، اپل تصمیم گرفت تا با معرفی و عرضهی اپل واچ اولترا، پرچمدار خود را تغییر دهد. اپل واچ اولترا در مقایسه با سری 8، تفاوتهای بسیاری دارد که آن را تبدیل به همراهی کاملا مطمئن برای ماجراجویی در طبیعت میکند. با بررسی ویژگیهای این ساعت هوشمند با ما همراه باشید:
تیتانیوم به جای فولاد:
در طراحی دو مدل اپل واچ سری 8 از دو فلز استفاده شده است:فولاد ضدزنگ و آلومینیوم. اپل واچ اولترا به جای استفاده از این دو فلز در طراحی خود از تیتانیوم بهره میبرد که به آن استقامتی بیش از سری 8 میدهد.
روشنایی بیشتر: اپل واچ سری 8 از روشنایی حداکثری 1000 نیت استفاده میکند، درحالی که اپل واچ اولترا از بیشینه روشنایی 2000 نیت بهره میبرد.
افزایش عمر باتری:
باتری اپل واچ سری 8 در حالت عادی 18 ساعت عمر دارد و در صورت استفاده از حالت ذخیرهی نیرو، این عدد به 36 ساعت میرسد. اپل واچ اولترا عمر باتری معادل با 36 ساعت در شرایط عادی دارد، که در صورت استفاده از Power Saving به 60 ساعت هم میرسد.
افزایش مقاومت نسبت به آب:
همانطور که بیان شد، از سری 2 به بعد، اپل خاصیت ضدآب بودن تا عمق 50 متری آب (WR50) را به اپل واچ افزوده است؛ حالا اپل واچ اولترا با دوبرابر کردن این عدد و رساندن مقاومت نسبت به نفوذ آب تا عمق 100 متری، رکورد جدیدی از خود بر جا گذاشته است!
اضافه شدن کلید Action:
کلید Action با افزودن قابلیتهای جدیدی به اپل واچ اولترا، امکان دسترسی آسان به ویژگیهای بسیاری را ممکن میکند و بعلاوه، قابل تنظیم و تغییر نرمافزاری نیز هست. با این کلید میتوانید فعالیتهایی مانند کنترل کردن یک فعالیت ورزشی، نشاندار کردن یک راه و شروع یک شیرجه را انجام دهید. بعلاوه، با نگه داشتن این کلید میتوانید آژیر را فعال کنید که به بقیهی افراد کمک میکند تا در شرایط اضطراری از مکان شما آگاه شوند. کلید Action، پتانسیل بسیار بالایی دارد.
GPS دوکاناله:
اپل واچ اولترا با استفاده از دو کانال L1 و L5 در مکانیابی، دقت بیشتری در مقایسه با GPS یک کاناله در سری 8 دارد.
خانوادهی اپل واچ با وجود شروع آهستهی خود، اکنون قطعا با وجود مدل اولترا، صاحب بهترین ساعتهای هوشمند بازار است. اپل با اپل واچ، بار دیگر نشان داد که چرا به عنوان یکی از کمپانیهای پیشرو و صاحب سبک در حوزه تکنولوژی شناخته میشود. مطمئنا موفقیتهای اپل واچ ادامه پیدا خواهند کرد و با عرضهی مدلهای بعدی، شاهد نوآوریهای جدیدی از جانب این کمپانی در این سری محصولات خواهیم بود.
آیا تا کنون از اپل واچ استفاده کردهاید؟ آیا به نظر شما اپل واچها، بهترین ساعتهای هوشمند بازار هستند؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.