خانه » دنیای تکنولوژی » مقایسه دوربین سه پرچمدار موبایل : اپل ، سامسونگ ، گوگل

مقایسه دوربین سه پرچمدار موبایل : اپل ، سامسونگ ، گوگل

در این مقاله قصد داریم دوربین سه پرچمدار از برندهای معروف اپل ، سامسونگ و گوگل را با یکدیگر مقایسه کنیم. دوربین سه گوشی آیفون 14 پرومکس ، اس 22 اولترا و پیکسل 6 پرو در این مقاله با یکدیگر مقایسه میشود.

آنچه در این مقاله خواهید خواند ...

آیفون 14 عرضه شد و حالا دوست‌داران اپل و محصولات این کمپانی میتوانند آن را تهیه کنند. در چند سال گذشته، هرکدام از ساخته های جدید در خانواده‌ی آیفون با پیشرفتی چشمگیر در دوربین عرضه شده‌اند و جدیدترین آیفون نیز از این قائده مستثنی نیست.
آیفون 14 پرو و پرو مکس دارای سنسور دوربین اصلی جدیدی هستند که متراکم‌تر و بزرگتر است؛ در کنار این سنسور جدید، توسعه‌ و پیشرفت‌های بزرگی در حوزه‌ی عکس‌برداری در نور کم اتفاق افتاده است. البته اپل اعلام کرده که قابلیت‌های دیگری نیز در دوربین‌های آیفون 14 وجود دارند.

خب، حالا نوبت آن رسیده تا ادعاهای اپل را در رقابت با دوتا از بهترین دوربین‌های موجود در بازار گوشی‌های هوشمند مورد سنجش قرار دهیم : گلکسی اس 22 اولترا از برند سامسونگ و گوگل پیکسل 6 پرو از کمپانی گوگل.
تمامی این گوشی‌های هوشمند طبق ادعای سازندگان خود، با نهایت جزئیات عکس‌برداری میکنند و قادرند تا پس از زوم زیاد نیز کیفیت عکس‌های خود را حفظ کنند و نیز عکس‌برداری در شب را به سطح جدیدی رسانده‌اند. اکنون زمان پرسیدن این سوال است: کدام یکی بهتر است؟

مقایسه مشخصات دوربین

در پایین میتوانید مقایسه‌ی سریعی از مشخصات دوربین‌های این سه گوشی ببینید:
(عدد بالایی بیانگر رزولوشن با معیار مگاپیکسل، عدد وسط بیانگر فاصله کانونی با معیار میلی‌متر و عدد پایین بیانگر میزان پهنای دریچه دیافراگم یا ضریب f هستند.)

آیفون 14 پرومکسگلکسی اس 22 اولتراپیکسل 6 پرو
دوربین اصلی48
24
1.78
108
23
1.78
50
25
1.9
اولترا واید12
13
2.2
12
13
2.2
12
17
2.2
تله فوتو12
زوم 3x
2.8
10
زوم 3x
2.4
زوم 10x
4.9
48
زوم 4x
3.5
دوربین جلو12
1.9
40
2.2
11
2.2

برای اولین بار پس از گذشت زمان زیادی، اپل شمارش مگاپیکسل را در دوربین اصلی خود افزایش داده است. اکنون پرچمدار این شرکت در حالت پیش‌فرض عکس‌های 12 مگاپیکسلی میگیرد، اما وجود سنسور 48 مگاپیکسلی به این دوربین اجازه میدهد تا پیکسل‌ها را در دسته‌های 4تایی دسته‌بندی کند، که باعث عکاسی سریع‌تر و نویز کمتر میشود. در صورت تمایل میتوانید از بخش ProRAW به سنسور 48 مگاپیکسلی دسترسی داشته باشید.


نکته‌ی دیگر در مورد سنسور 48 مگاپیکسلی اینکه، اپل با استفاده از آن میتواند یک مرحله زوم دیگر را نیز اضافه کند.
با بریدن تصویر (crop) و ایجاد زوم 2x در حالت پرتره. البته که دوربین تله فوتو نیز وجود دارد که زوم 3x را فراهم کند. با این وجود اپل هنوز وارد بازی دیوانه‌وار زوم نشده است، . آیفون 14 پرو و پرو مکس نهایتا زوم 15x دارند (9x در حالت فیلم‌برداری)

مقایسه عکاسی در روز دوربین‌ها

در سال 2022 تمامی گوشی‌های پرچمدار باید در روز و هنگام بیرون بودن خورشید عملکردی عالی به ثبت برسانند. البته ممکن است چالش‌هایی هنگام عکاسی در حضور آسمان روشن در پس‌زمینه وجود داشته باشد، و یا در جاهایی که نقاط روشن و سایه‌های زیادی در نزدیکی یکدیگر قرار دارند.
حال این سوال مطرح میشود که :
آیا نقاط روشن در بعضی جاها ناپدید میشوند؟ آیا سایه‌ها به صورت کاملا سیاه ثبت خواهند شد؟

Galaxy S22 Ultra
iPhone 14 Pro Max
Pixel 6 Pro

در ابتدای بررسی متوجه خواهیم شد که اپل عادت خود در شارپ کردن بیش از حد جزئیات کوچک را هنوز حفظ کرده است، کافیست برگ‌های درخت و شاخه‌های کوچک را در سه عکس مقایسه کنید. جالب اینکه، تا چند سال پیش سامسونگ به همین دلیل مورد ملامت قرار میگرفت.
نوبت بررسی جذب نور و پویایی تصویر است. در این حوزه آیفون 14 پرو مکس و پیکسل 6 پرو به یک میزان موفق هستند. گلکسی اس 22 اولترا اما، با ناپدید کردن نقاط روشن در بیشتر عکس‌ها، کمی در این حوزه لنگ میزند. عکس‌های اس 22 روشن‌تر بنظر میرسند، که حتی ممکن است آنها را هنگامی که بدون ادیت و مستقیما به اشتراک گذاشته میشوند جذاب‌تر نیز نشان دهد؛ اما در مقام مقایسه با سایر پرچمدارها، بنظر میرسد که بخش‌های آفتاب خورده‌ی گل‌ها و بوته‌ها خیلی بیش از حد در معرض نور به نظر میرسند.
بنظر میرسد که کنتراست در پیکسل 6 پرو از بقیه گوشی‌ها بهتر است و نقاط روشن و تیره تفاوت قابل توجه و زیبایی با یکدیگر دارند که البته این تفاوت بدون کاهش جزئیات آنها اتفاق می‌افتد. در هر حال، در تعدادی از عکس‌ها این کنتراست به سوی کمبود در معرض بودن عکس می‌انجامد.
آیفون 14 پرو مکس در این حوزه با داشتن عکس‌های با کنتراست مناسب و همچنین بالانس عالی بین نقاط روشن و تاریک، جایگاه دوم را کسب میکند. گلکسی اس 22 اولترا، به دلیل گرایشی که به ثبت روشن‌تر عکس دارد، کنتراستی صاف‌تر و کمتر را به نمایش میگذارد.
در حوزه‌ی رنگ نیز بار دیگر پیکسل 6 پرو عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود به نمایش میگذارد. رنگ‌های این گوشی بسیار نزدیک به واقعیت هستند و برای افزودن حس هنری، به میزان بسیار کمی اشباع شده‌اند. عکس‌های آیفون 14 پرو در مقایسه با پیکسل 6 پرو، به میزان خیلی کمی حالت زردشدگی دارند و حس هنری ایجاد شده با اشباع رنگ را نیز همراه خود ندارند.
البته آیفون از قابلیت Photographic Styles پشتیبانی میکند که میتوانید با استفاده از آن، ویژگی‌های اینچنینی در عکس‌ها را با سلیقه‌ی خود تغییر دهید. در مقابل، گلکسی اس 22 اولترا رنگ‌ها را بیش از حد اشباع میکند و رنگ سبز نیز در آن کمی غیرطبیعی بنظر میرسد. البته این شیوه‌ی به نمایش گذشتن رنگ سبز ممکن است تصمیم سامسونگ برای خاص کردن عکس‌های گرفته شده در طبیعت بوده باشد. خبر خوب اینکه رنگ پوست در هر سه گوشی واقعی و بسیار خوب به نظر میرسد.

مقایسه عکاسی پرچمداران در نور کم : آیا پرچمداران از تاریکی میترسند؟

عکاسی در نور کم همیشه برای سنسورهای گوشی‌های هوشمند یک چالش است. چرا که نور کمی برای جذب توسط آنها که البته اندازه‌ی بزرگی نیز ندارند، در محیط وجود دارد. البته در سالیان اخیر، سازندگان پیشرفت‌های بسیاری در حوزه‌ی عکاسی محاسباتی داشته‌اند، مخصوصا عکاسی در شب.
هر سه گوشی هوشمند مورد بررسی در دوربین خود حالت شب دارند که یا به شکل خودکار مورد استفاده قرار میگیرد و یا میتوانید به شکل دستی آن را فعال کنید. در عکس‌های زیر ما از روش خودکار استفاده کردیم، مانند زمانی که میخواهید خیلی فوری از یک لحظه‌ی گذرا عکس بگیرید و آن را ثبت کنید و زمانی برای فعال کردن این ویژگی به صورت دستی ندارید.

Galaxy S22 Ultra
iPhone 14 Pro Max
Pixel 6 Pro

میتوان ادامه‌ی برخی روندهای قبلی را در این عکس‌ها نیز مشاهده کرد. برای مثال، آیفون 14 بعضی جزئیات را بیش از حد شارپ میکند که باعث میشود عکس ناهموار و غیر یکدست به نظر برسد. رنگ‌ها واقعی دیده میشوند اما از نظر ظاهری کمی خاموش به چشم میرسند. تمایل دوربین گلکسی اس 22 اولترا به ثبت عکس‌های روشن و واضح، در عکاسی شبانه بسیار به کمک این گوشی هوشمند می‌آید و باعث ثبت عکس‌های فوق‌العاده‌ای میشود.

البته اس 22 اولترا در عکاسی شبانه خیلی رنگ پوست را خوب به نمایش نمی‌گذارد و افراد را کمی صورتی نمایش میدهد.

پیکسل 6 پرو در بیشتر عکس‌ها خیلی خوب عمل میکند، با این وجود دینامیکِ زیاد ظاهرا کمی در این حوزه تاثیر منفی میگذارد. اگر به فلامینگوی نئونی که در یکی از عکس‌های شب مشخص شده دقت کنید و کیفیت ثبت آن را بین سه گوشی هوشمند مقایسه کنید، متوجه خواهید شد که اس 22 اولترا فوق‌العاده عمل کرده است، پیکسل 6 پرو شکست میخورد و آیفون 14 پرو مکس حالتی بینابینی دارد، با وجود اینکه رنگ‌ها و جزئیات خوبی را در عکس به ثبت رسانده است، اما نتوانسته است در ثبت جزئیات فلامینگوی صورتی رنگ مانند اس 22 اولترا خوب عمل کند.

دو عکس نهایی در تاریکی مطلق گرفته شده‌اند، و اینجاست که آیفون 14 پرو مکس واقعا میدرخشد. مخصوصا در آخرین عکس، در این عکس جزئیات ثبت شده توسط آیفون 14 پرو مکس مشابه با پیکسل 6 پرو است، اما آیفون 14 پرو مکس بعلاوه موفق شده تا رنگ‌های زیادی را نیز از فضا بگیرد و به نمایش بگذارد. البته گلکسی اس 22 اولترا نیز فاصله‌ی زیادی با این دو ندارد، اما در عکس آخر به شکلی جزئیات را از دست داده است.

عملکرد کلی هر سه مدعی در این حوزه عالی بود، با این وجود بسیاری روشن شدن آسمان شب و تبدیل آن به چیزی نزدیک به روز را در حالت شب این دوربین‌ها دوست ندارند. چرا که چنین چیزی بخشی از جذابیت و حس تعلیق موجود در آسمان شب را در عکس از بین میبرد. استفاده از حالت شب برای عکاسی معمولی مناسب است اما اگر قصد دارید تا حس شب را به میزان بیشتری در عکس‌های خود منتقل کنید، توصیه میکنیم تا زمان نوردهی را به میزان دستی تنظیم کنید.

مقایسه وبررسی حالت واید (عریض) پرچمداران

هرکدام از گوشی‌های هوشمند مورد بررسی، دارای دوربین اولترا واید هستند، اما با این وجود پیکسل در این مورد به خوبی دو پرچمدار دیگر عمل نمی‌کند. آیفون 14 پرو مکس و گلکسی اس 22 اولترا هردو دارای فاصله کانونی 13 میلی‌متری در لنزهای اولترا واید خود هستند؛ اما پیکسل 6 پرو فاصله کانونی بیشتری دارد (18 میلی‌متر).
ذکر این نکته ضروری است که دوربین اولترا وایدی خوب خواهد بود که عکس‌هایی با کیفیت مشابه با دوربین اصلی همان گوشی هوشمند ثبت کند، اما در لنز عریض ثبت جزئیات همیشه چالش‌زا هستند. در چنین مواردی عمدتا گوشی هوشمند با سایر لنزها به لنز عریض کمک میکند و مقداری از خطاها را تصحیح میکند. اما آیا عکس نهایی خوب از آب در خواهد آمد؟

Galaxy S22 Ultra
iPhone 14 Pro Max
Pixel 6 Pro

به همین دلیل، از منظر جذب نور و پویایی تصاویر، در این حالات تفاوت‌هایی مشاهده می‌شود. در این حالت آیفون بیشترین کنتراست را به نمایش میگذارد، اما در ثبت سایه‌ها دچار مشکلاتی می‌شود. عکس‌های پیکسل 6 پرو ظاهرا کنتراست کمتر و صاف‌تری دارند، که میتواند به دلیل کار بیش از حد الگوریتم HDR+ این گوشی هوشمند روی عکس‌های لنز اولترا واید باشد. گلکسی اس 22 اولترا در این حالت نیز ثبت عکس‌های روشن را در دستور کار دارد.
در حوزه‌ی ثبت رنگ‌ها نیز، بنظر میرسد که دوربین عریض آیفون بیشترین شباهت را به واقعیت دارد. پیکسل میتواند عکسی با رنگ فوق اشباع را با لنز عریض خود ثبت کند، که البته این موضوع بستگی به این دارد که HDR+ چگونه برای در حاشیه نگه داشتن نقاط روشن فعالیت کند. اس 22 اولترا نیز مثل باقی حالات، عکس‌هایی واضح با رنگ‌های اشباع ثبت میکند.

Galaxy S22 Ultra
iPhone 14 Pro Max
Pixel 6 Pro

هنگام بررسی لنز عریض این گوشی‌ها در شب، میتوان فهمید که گلکسی اس 22 اولترا بهتر از دو مدل دیگر عمل میکند و عکس‌هایی روشن‌تر و پرجزئیات‌تر از رقبا به ثبت می‌رساند. پیکسل 6 پرو در جایگاه دوم قرار میگیرد، به شکلی که بعضی عکس‌هایی که ثبت میکند خوب هستند ولی باقی عکس‌ها بنظر نوردهی کمی داشته‌اند. و در رده‌ی آخر نیز لنز عریض آیفون 14 پرو مکس قرار میگیرد که به دلیل تکنولوژی کاهش نویز جزئیات کمی در عکس‌ها به ثبت می‌رساند و جذب نور کمتری نیز از سایر رقبا دارد.

مقایسه بزرگنمایی (زوم)

آیفون 14 پرو مکس دارای یک لنز تله فوتو 3x و نیز یک مرحله زوم 2x است. این زوم 2x از سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی که به تازگی اضافه شده استفاده میکند و پس از برش اطراف تصویر قسمت اصلی را به عنوان زوم 2x به نمایش میگذارد. اپل نام این قابلیت را Optical-Quality گذاشته است. درست است که این قابلیت دیجیتال است، اما سامسونگ قبلا چنین کاری انجام داده و خیلی مورد استقبال عموم قرار نگرفته است؛ البته این بار اپل صادقانه‌تر از سامسونگ این موضوع را شرح داده است.
حالا نوبت ذکر انواع زوم در پرچمدارهای مورد بررسی است: آیفون دارای زوم 3x، گلکسی اس 22 اولترا دارای لنزهای 3x و 10x و در نهایت پیکسل 6 پرو دارای لنز 4x هستند. از آنجایی که آیفون در این رقابت حضور دارد، پس باید به قوانین زوم در آن احترام گذاشت! بنابراین نمونه‌های تصویر در زوم 0.5x ، 3x و 10x وجود دارند. با ذکر این نکات، بیایید زوم در انواع این حالات را ببینیم و بررسی کنیم:

Galaxy S22 Ultra (0.6x)
iPhone 14 Pro Max (0.5x)
Pixel 6 Pro (0.7x)
Galaxy S22 Ultra (3x)
iPhone 14 Pro Max (3x)
Pixel 6 Pro (3x)
Galaxy S22 Ultra (10x)
iPhone 14 Pro Max (10x)
Pixel 6 Pro (10x)

در دو گوشی هوشمند آیفون و گلکسی میتوان متوجه افت نسبی کیفیت در زوم 3x شد، چرا که در این مرحله زوم، این دو گوشی شروع به ثبت تصویر از طریق دوربین تله فوتو میکنند. رنگ‌های آیفون اندکی افت میکنند و رنگ سبز طبیعت را اندکی بی‌حال نشان می‌دهند. در سمت دیگر، عکس‌های پرچمدار سامسونگ یعنی گلکسی اس 22 اولترا کمی مه‌آلود شدند اما در عین حال فوق اشباع بودن خود را حفظ کردند.

در مورد پیکسل 6 پرو نیز، بررسی زوم 3x در آن خیلی منصفانه نیست چرا که در این حالت نمی‌تواند از دوربین تله فوتوی 4x خود استفاده کند، بنابراین برای ثبت تصاویر با زوم 3x از برش دیجیتال در سنسور اصلی استفاده میکند و به همین دلیل افت کیفیتی فاحش را شاهد هستیم.

در زوم 10x، اس 22 اولترا با ثبت عکس‌هایی با جزئیات زیاد و شفافیت بالا فوق‌العاده عمل میکند، اما این موضوع اصلا جای تعجب ندارد چرا که این گوشی هوشمند یک لنز تله فوتوی اختصاصی برای زوم 10x استفاده میکند. پیکسل 6 پرو نیز به شکل غافلگیرکننده‌ای خوب عمل کرد و اجازه نداد تا تکنولوژی برش دیجیتال تاثیر زیادی بر کیفیت عکس‌ها بگذارد. جزئیات تصویر ثبت شده با آیفون 14 پرو مکس نیز در مقایسه با رقبا خیلی خوب نیست اما با این وجود، این تصاویر به عنوان عکس‌هایی که با لنز تله فوتو و زوم 10x گرفته شده‌اند، بسیار خوب هستند. در واقع اگر موقع بررسی شبکه‌های اجتماعی چنین عکسی ببینید اصلا از کیفیت آن شکایتی نخواهید داشت!

مقایسه عکاسی در حالت پرتره : کدام پرچمدار بهتر از سایرینبرش میدهد؟

حالت پرتره امروزه تبدیل به یک قابلیت عادی و پیش‌فرض در گوشی‌های هوشمند شده است، حتی گوشی‌های میان رده؛ و با وجود اینکه همگان انتظار دیدن حالت پرتره‌ی کم کیفیت در گوشی‌های رده پایین‌تر را دارند، دیدن اینکه پرچمدارها در این حوزه چگونه عمل میکنند و چطور پس از شناسایی لبه‌ها، پس‌زمینه را تار میکنند، همیشه جذاب است. آیا لنز پرتره‌ی بکاررفته به خوبی کار میکند یا باید همچنان به لنز اصلی و ادیت عکس اکتفا کنیم؟ پاسخ را میتوانید در عکس‌های زیر بیابید:

Galaxy S22 Ultra
iPhone 14 Pro Max
Pixel 6 Pro

در ابتدا باید ذکر کنیم که پیکسل 6 پرو در این زمینه کمی عقب است؛ دلیل اول این اتفاق این است که از لنز تله فوتوی خود برای حالت پرتره استفاده نمی‌کند، بلکه از یک برش دیجیتال و سنسور اصلی استفاده میکند، و با توجه به کیفیت عکس‌های پرتره در پیکسل 6 پرو میتوان گفت که این استراتژی خیلی مناسب نبوده است.
دلیل دوم عقب بودن پیکسل 6 این است که این گوشی هوشمند گزینه‌ی “پرتره با زاویه عریض” را ندارد؛ بلکه از دو مرحله که 1x و 2x نام دارند استفاده میکند که البته، با توجه به نظر کارشناسان، بیشتر شباهت به زوم 2x و 3x دارند. درهرحال، بنظر میرسد که گوگل در پیکسل 6 پرو توجه چندانی به حالت عکاسی پرتره نداشته است؛ شناسایی لبه‌ها در پیکسل 6 بهم ریخته هستند و حتی بوکه (تاری پس زمینه) نیز خیلی قانع کننده نیست. البته باید گفت که کنتراست و پویایی در این حالت خوب و قابل قبول هستند.

بنابراین رقابت در این بخش، فقط بین سامسونگ و اپل است. باید توجه داشت که این اپل بود که برای اولین بار حالت عکاسی پرتره را سالها پیش در آیفون 7 پلاس معرفی کرد، اما سامسونگ در سالهای اخیر پیشرفت زیادی در این بخش داشته است. این پیشرفت آنقدر بوده که اکنون گلکسی اس 22 اولترا در بعضی عکس‌های پرتره بهتر از آیفون 14 عمل میکند.
آیفون 14 پرو مکس همچنان مانند اجداد خود گاهی اوقات تارهای مو را برش میدهد و یا در طول لباس خطی نامتوازن ایجاد میکند که این نقاط ضعف را اکنون میتوان نشانه‌ی حالت پرتره در آیفون در نظر گرفت. در مقابل گلکسی اس 22 اولترا در بیشتر موارد برش و جدا کردن شیء اصلی تصویر را به بهترین شکل ممکن انجام میدهد . با این وجود اعتقاد برخی بر این موضوع است که تاری ایجاد شده توسط آیفون واقعی‌تر و دل‌پذیرتر است.
در عکس نمونه‌ی پنجم که در آن فرد به درخت تکیه داده است میتوانید مشاهده کنید که شکاف بسیار کوچکی بین دست و بدن او وجود دارد و مقداری چمن در پس‌زمینه دیده می‌شود. آیفون این شکاف کوچک را شناسایی کرد و چمن موجود در پس‌زمینه را با دقت تار کرد، گلکسی اس 22 اینجا در جایگاه دوم قرار میگیرد و البته پیکسل 6 پرو نیز در جایگاه آخر قرار میگیرد چرا که اصلا نتوانسته است این شکاف را شناسایی کند و پس‌زمینه را تار نماید، با وجود اینکه شکاف سمت راست دست و بدن فرد نسبتا بزرگ است.

Galaxy S22 Ultra
iPhone 14 Pro Max
Pixel 6 Pro

عکاسی در حالت پرتره در زمان شب میتواند بسیار سخت باشد. چرا که گوشی‌های هوشمند باید محاسبات برای افزایش جذب نور در جهت افزایش روشنایی را انجام دهند، و پس از آن باید جسم شاخص عکس (در بیشتر موارد یک فرد) را شناسایی کرده و پس‌زمینه را از آن جدا کنند و در نهایت پس‌زمینه را تار نمایند.
پیکسل 6 پرو بر خلاف انتظارات در حالت پرتره در شب بسیار خوب عمل کرد، اما هنوز اندکی جلوه‌ی آبرنگی به عکس میدهد که عمدتا به دلیل استفاده از برش دیجیتال است.
در زوم 3x (نمونه‌ی 1) آیفون و گلکسی استراتژی‌های متفاوتی به کار بردند. آیفون 14 پرو مکس میزان زیادی نویز را به تصویر راه داد (لنزهای تله فوتو دیافراگم تنگ‌تری دارند، بنابراین نور کمتری وارد میشود و در نتیجه سنسور نویز بیشتری خواهد داشت)، اما در مقابل تصویر طبیعی‌تر بنظر میرسد. گلکسی اس 22 اولترا با افزایش تکنولوژی حذف نویز با آن جنگید، که باعث شد تا جزئیات صورت فرد درون تصویر کمتر شوند. شناسایی لبه‌ها و بوکه نیز در تصاویر آیفون 14 پرو مکس بهتر بنظر میرسند.

Galaxy S22 Ultra
iPhone 14 Pro Max
Pixel 6 Pro

در زوم 2x (نمونه‌ی 2) آیفون و گلکسی رقابت بسیار نزدیکی داشتند. این بار به فرد درون تصویر نور کافی تابانده شد تا نویز اضافی وجود نداشته باشد (و در نتیجه نیازی به کاهش نویز زیاد نباشد). با نگاه به چراغ‌های حبابی در پس‌زمینه در دو عکس، میتوان آیفون 14 پرو را برنده‌ی این نبرد نزدیک دانست.

زمان سلفی!

دوربین سلفی آیفون 14 پرو با اضافه شدن فوکوس خودکار و دیافراگم بزرگتر با ضریب f برابر با 1.9 نسبتا تقویت شده است، با این وجود هنوز در زیر این پوشش از سنسور 12 مگاپیکسلی استفاده میشود. گلکسی اس 22 اولترا از سنسور اصلی 40 مگاپیکسلی برای دوربین سلفی استفاده میکند، اما دیافراگمی با ضریب f به میزان 2.2 دارد. یک سنسور متراکم با دیافراگم تنگ، باعث ایجاد نگرانی‌هایی در مورد شرایطی که نور کمی وجود دارد می‌شوند. پیکسل 6 پرو نیز دوربین سلفی 11.1 مگاپیکسلی با دیافراگمی با ضریب f به میزان 2.2 دارد.
خب، پس از این توضیحات، زمان آن رسیده تا نتایج را بررسی کنیم:

Galaxy S22 Ultra
iPhone 14 Pro Max
Pixel 6 Pro
Galaxy S22 Ultra
iPhone 14 Pro Max
Pixel 6 Pro

سلفی‌های آیفون جزئیات بسیار و رنگ‌های زیبایی دارند؛ ممکن است آثار بسیار کوچکی از شارپ شدن بیش از حد و یا غیرمعمول شدن آسمان دیده شوند، ولی چیزی که در سلفی اهمیت دارد، یعنی صورت، به صورت واضح و شفاف و با جزئیات بسیار به ثبت میرسد.

پیکسل در این رقابت با برخورداری از جزئیات نسبتا خوب، کنترل خوب بر روی نقاط روشن (به نمونه‌ی دوم دقت کنید) و کنتراست خوب، در رده‌ی دوم قرار میگیرد، البته این گوشی هوشمند نقص‌هایی مانند اشباع کردن رنگ‌ها یا اشتباه در ثبت رنگ پوست زیر سایه هم دارد که در نمونه‌ی دوم قابل مشاهده هستند. دوربین سلفی 40 مگاپیکسلی اس 22 اولترا هم در رده آخر قرار میگیرد چرا که علاوه بر کم بودن کنتراست، آثار زردی نیز در ثبت رنگ پوست به جا گذاشت.

البته نتایج ثبت سلفی در زمان شب متفاوت هستند:

یکی از نکاتی که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که، در هنگام ثبت سلفی با آیفون، هنگامی که این گوشی تشخیص دهد که نیاز به روشن کردن حالت شب دارد، صفحه نمایش را به رنگ سفید کمی روشن‌تر میکند تا مقداری نور به سلفی شما اضافه کند.

این موضوع در سلفی‌های گرفته شده با آیفون کمی توی ذوق میزند و این تصاویر مانند سلفی‌های پیکسل و گلکسی طبیعی بنظر نمی‌رسند. سلفی‌های آیفون پرجزئیات، خوش‌رنگ و سرزنده هستند اما گاهی اوقات کاربر قصد دارد تا کمی از تاریکی شب در تصویرش حضور داشته باشد و بازتاب‌دهنده‌ی شرایط واقعی اطرافش در هنگام ثبت سلفی باشد. برای مثال در تصاویر نمایش داده شده در اینجا (نمونه‌ی 2)، گلکسی اس 22 اولترا بهتر از آیفون به نظر میرسد؛ تصویر آیفون طوری بنظر میرسد انگار فرد درون یک چراغ حبابی قرار دارد!

پیکسل 6 پرو در شرایط سلفی در نور کم نتوانست انتظارات را برآورده کند (نمونه‌ی دوم)، اما در سلفی شبانه در شرایط حضور نور (نمونه‌ی اول) خیلی بهتر عمل کرد. رنگ پوست ثبت شده توسط پیکسل 6 پرو در نمونه‌ی اول در جایگاه اول بین سه گوشی هوشمند مورد بررسی قرار میگیرد. آیفون در این شرایط رنگ پوست را خیلی صورتی کرد و گلکسی هم آن را خیلی قهوه‌ای/زرد نشان داد.

نتیجه‌گیری

خب، آیا میتوان بین این 3 “بهترین” را انتخاب کرد؟ در این مورد باید گفت که هرکدام از این پرچمدارها در حالت و شرایط متفاوتی بهتر عمل میکنند. درواقع داشتن هرکدام از این گوشی‌های هوشمند، تجربه‌ی عکاسی فوق‌العاده‌ای را برای شما به ارمغان خواهد آورد. اما بیایید به بعضی از نکاتی که از این بررسی یاد گرفتیم بپردازیم:

آیفون 14 پرومکس

  • دوربین سلفی آیفون 14 پرو فوق‌العاده است.
  • آیفون 14 پرو تمایل دارد تا رنگ‌ها را واقعی نگه دارد، البته این تمایل گاهی اوقات به بی‌روح شدن تصاویر منجر میشود.
  • حالت پرتره در آیفون 14 بسیار خوب است.
  • دوربین عریض آیفون 14 پرو به هیچ عنوان به آن اندازه که اپل اعلام کرده بود خوب نیست.

گلکسی اس 22 اولترا

  • گلکسی اس 22 اولترا رنگ‌ها و جذب نور را افزایش میدهد، این ویژگی ممکن است عده‌ای را جذب کند و دیگران را نه.
  • گلکسی اس 22 اولترا بهترین زوم را داراست.
  • عکاسی در حالت شب با گلکسی اس 22 اولترا فوق‌العاده است.

پیکسل 6 پرو

  • پیکسل 6 پرو در حالت ثبت و تمرکز بر عکس‌های با پویایی بالا خیلی خوب عمل میکند.
  • پیکسل 6 پرو توازن بسیار خوبی بین جزئیات زیاد و شارپ کردن برقرار میکند.
  • اگر به عکاسی در حالت پرتره علاقه دارید پیکسل 6 پرو انتخاب خوبی نیست.
  • پیکسل 6 پرو به زودی جای خود را به پیکسل 7 پرو خواهد داد.

امیدواریم این مقاله به شما در انتخاب دوربین به شما کمک کرده باشد ؛ راستی شما چه تجربه‌ای از دوربین گوشی‌ها پرچمدار ، دارید ، برای ما بنویسید.

این مقاله را برای کمک به دوستانتان از طریق لینک‌های زیر به اشتراک بگذارید.
Picture of واحد تولیدمحتوا بارسلون

واحد تولیدمحتوا بارسلون

تیم تولیدمحتوای رسانه بارسلون ، اخبار مرتبط با دنیای IT ، ترفندها و چالش های حوزه کامپیوتر و لپ‌تاپ و کنسول های بازی را با شما به اشتراک میگذارد. شما میتوانید سوالات و مشکلات خود را با ما درمیان بگذارید تا به بهترین نحو ممکن به آنها پاسخ دهیم.
Picture of واحد تولیدمحتوا بارسلون
واحد تولیدمحتوا بارسلون
تیم تولیدمحتوای رسانه بارسلون ، اخبار مرتبط با دنیای IT ، ترفندها و چالش های حوزه کامپیوتر و لپ‌تاپ و کنسول های بازی را با شما به اشتراک میگذارد. شما میتوانید سوالات و مشکلات خود را با ما درمیان بگذارید تا به بهترین نحو ممکن به آنها پاسخ دهیم.
4 6 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
حتما نظرتون رو برای ما بنویسید ...x
()
x

فرم پذیرش شرایط ارائه خدمات

لیست قوانین و مقررات
1. ارائه قبض جهت تحویل کالا الزامی است و مدت اعتبار آن یک ماه است.
2. مدت زمان اعلام وضعیت اولیه دستگاه پس از تستهای فنی، بین 2 تا 3 روز کاری است.
3. شرکت فقط ملزم به رفع ایرادات گزارش شده توسط مشتری خواهد بود.
4. در صورت عدم وجود قطعات یدکی و طولانی شدن مدت زمان تعمیر، مسئولیتی متوجه شرکت نمی باشد.
5. پس از اعلام هزینه در صورت کنسل شدن توسط مشتری ، مبلغ ۱۰۰ هزار تومان جهت بررسی فنی دریافت می گردد و نیز پس از اطلاع کنسلی به دفتر فنی (از طریق درج در سامانه آنلاین و یا تماس تلفنی)، کالا یکروز بعد به مشتری تحویل داده میشود.
6. دستگاههای تعمیر شده به مدت سه روز از تاریخ تحویل دستگاه، دارای ضمانت در اجرت تعمیر است، لذا قطعات یدکی تعویض شده شامل هیچگونه ضمانتی نیست. (باتری های تعویض شده شامل 5 ماه گارانتی می باشد)
7. معایب مربوط به آب خوردگی قطعات در برخی موارد به طور کامل قابل رفع نبوده و در صورت درخواست تعمیر از طرف مشتری، مشمول ضمانت بند فوق نخواهد بود.
8. در صورت آب خوردگی و صدمات فیزیکی و یا داشتن سوابق قبلی تعمیرات، این مرکز هیچ گونه مسئولیتی در قبال ایرادات احتمالی در حین تعمیر دستگاه مانند خاموشی کامل، محو شدن تصویر ، قطعی تاچ و غیره را ندارد.

امکانات

جناب آقای چراغچی

۰۹۳۵۲۲۲۰۱۷۰

این بخش در حال ویرایش میباشد ...

درحال ساخت