خانه » توسعه کسب و کار » چگونه بهترین نرم افزار مدیریت پروژه و کار تیمی را انتخاب کنیم؟

چگونه بهترین نرم افزار مدیریت پروژه و کار تیمی را انتخاب کنیم؟

نرم افزارهای کار تیمی
نرم افزارهای کارتیمی و مدیریت پروژه مکانی را فراهم می کنند که گروه‌های مختلف میتوانند در آنها برنامه‌ریزی کنند، هماهنگی انجام دهند، و روی پرو‌ژه‌های مختلف با یکدیگر همکاری کنند و همزمان بتوانند پیشرفت هر عضو گروه را نیز تحت نظر داشته باشند. در ادامه ما به شما خواهیم گفت هنگام انتخاب نرم‌افزار مناسب خود باید چه چیزهایی را در نظر بگیرید.

آنچه در این مقاله خواهید خواند ...

حتی قبل از اینکه با بیماری هایی مثل کرونا و کووید-19 آشنا شویم هم نرم‌افزارهای مدیریت پروژه و کار تیمی در برخی شرکت‌ها در حال استفاده شدن بودند. امروزه، به دلیل افزایش فوق‌العاده‌ی دور کاری که به دلیل شرایط پاندمی به وجود آمده است، روز به روز به تعداد سازمان‌هایی که از ابزارهای کار گروهی استفاده میکنند، تا به کارمندان خود اجازه دهند که از هر جایی وظایف خود در پروژه‌های مختلف را به انجام برسانند، افزوده میشود.
ابزارهای کار گروهی شامل ویژگی‌هایی است که باعث میشود برقراری ارتباط بین رهبران پروژه، اعضای تیم و بقیه افرادی که در پروژه دخیل هستند، هم به صورت زنده و هم به صورت تبادل پیام، راحت‌تر باشد. اعضای تیم و رهبران میتوانند از نرم‌افزارهای کار گروهی (که با اسامی دیگری مانند نرم‌افزار مدیریت وظایف تیمی یا ابزارهای مدیریت کارهای تیمی نیز شناخته میشوند) استفاده کنند تا پروژه‌های خود را برنامه‌ریزی و هماهنگ کنند و یا حتی به آنها نظارت داشته باشند. نرم‌افزار به افراد این اجازه را میدهد که از پیشرفت در کار باخبر شوند و به آنها کمک میکند تا کار خود را در زمان مقرر به اتمام برسانند.
نرم‌افزارها همچنین به اعضای تیم کمک میکنند تا به آسانی با یکدیگر ارتباط داشته باشند، تا سریعا موانع را شناسایی کنند و آنها را از میان بردارند. یکی دیگر از ویژگی‌های این نوع نرم‌افزارها، ایجاد محیطی امن برای اعضای تیم است، تا بتوانند تمامی ابزارهای مربوط به پروژه را در آنجا نگهداری کنند، و به کاربران به صورت انتخابی توانایی دسترسی به آنها را بدهند.

نقاط قوت و ضعف نرم‌افزارهای کارتیمی و مدیریت پروژه

نقاط قوت

  • استفاده از آنها بسیار آسان است. ” نیازی نیست که یک مدیر پروژه‌ی آموزش‌دیده باشید (تا بتوانید از آنها استفاده کنید.) و مردم عادی هم میتوانند با استفاده از آنها لذت ببرند.
  • توانایی حل مسئله‌ی بهبودیافته: از آنجایی که در محیط این نرم‌افزارها اعضای تیم میتوانند فایل‌های مختلف را به اشتراک بگذارند و در لحظه با یکدیگر تبادل نظر داشته باشند، میتوانند در کنار یکدیگر فعالیت کنند و مسائل مختلف را حل کنند.
  • ارتباط تیمی بهتر: این نرم‌افزارها به اعضای تیم این امکان را میدهند تا در زمان انجام پروژه از طریق چت‌روم‌های مجازی یا ویدیو کنفرانس با یکدیگر در تماس باشند. ابزارهای همکاری تیمی همچنین به اعضای تیم‌های مختلف اجازه میدهند تا به جای انتظار برای جلسات هفتگی یا فرستادن ایمیل به رهبر پروژه یا بقیه‌ی اعضا، بتوانند ایده‌پردازی کنند و ایده‌های خود را در جلسات مجازی به آسانی به گوش بقیه برسانند.
  • ایجاد تیم: نرم‌افزارهای همکاری تیمی میتوانند کارمندان را به یکدیگر نزدیک کنند و روابط بین آنها را بهبود ببخشند. کمپانی‌هایی که فضای کاری دوگانه دارند (فضای کاری دوگانه نوعی استراتژی مدیریت است که به کارمندان اجازه میدهد بخشی از کار را حضوری و بخشی از آن را به صورت دورکاری انجام دهند.)، میتوانند از این نرم‌افزارها کمک بگیرند تا کاری کنند که کارمندانی که مشغول دورکاری هستند احساس نکنند که از فضای کار فاصله گرفته‌اند و همه در کنار هم به سوی هدف مشترک حرکت کنند.
  • فضای منظم‌تر: استفاده از ابزارهای همکاری در پروژه، مکانی را ایجاد میکند که اعضا، اسناد و تخصص خود را در آن به اشتراک میگذارند. این ویژگی به رهبران پروژه کمک میکند تا پروژه‌ها و وظایفی که شامل تعداد زیادی از افراد هستند را بهتر هماهنگ کنند.
  • مدیریت بهتر پروژه: نرم‌افزارهای همکاری تیمی، هماهنگ کردن فعالیت‌های پروژه را برای مدیران بسیار راحت‌تر میکنند، مخصوصا در مورد پروژه‌های بزرگی که چندین تیم مختلف در حال کار کردن بر روی آن هستند. برای موفقیت در بلندمدت، رهبران پروژه باید پیشرفت هر پروژه را کنترل کنند و بر تمامی مراحل نظارت داشته باشند تا اطمینان پیدا کنند که هر فعالیت به موقع انجام میشود.

نقاط ضعف

  • عدم وجود روند مدیریتی بالا به پایین: به دلیل اینکه بخش‌های مختلف عمدتا از نرم‌افزارهای همکاری تیمی مخصوص به خود استفاده میکنند (به عنوان مثال: نرم‌افزار همکاری تیمی مخصوص برای مدیریت هزینه‌ها، یا مخصوص برای مدیریت زنجیره‌ی تامین)، برای سازمان‌ها مدیریت هزینه، مصرف و انطباق این نرم‌افزارها و دنبال کردن اینکه هر نرم‌افزار به چه میزان مورد استفاده قرار میگیرد، سخت‌تر میشود.
  • هزینه‌: بیشتر نرم‌افزارهای مدیریت پروژه به صورت سرویس و با خرید اشتراک عرضه میشوند. با وجود اینکه ارائه‌دهندگان این نرم‌افزارها بخش محدودی از خدمات خود را به صورت رایگان در دسترس عموم قرار میدهند، بیشتر سازمان‌ها نیاز به ویژگی‌های پیشرفته‌ی این نرم‌افزارها دارند که برای استفاده از آنها پرداخت پول الزامی است؛ بنابراین این سازمان‌ها باید به دنبال ارائه‌دهنده‌ای باشند که برای خدمات نرم‌افزاری خود مبلغی منطقی طلب کند. علاوه بر این، ممکن است بعضی ویژگی‌ها و ابزار در این نرم‌افزارها هزینه‌ی اضافی به دنبال داشته باشد؛ ویژگی‌هایی مانند وایت‌بورد دیجیتال. سازمان‌ها حتما باید مفاد قرارداد خود با ارائه‌دهندگان این سرویس‌ها را به دقت مطالعه کنند تا بتوانند از غافلگیری‌های احتمالی جلوگیری کنند.
  • یادگیری زمان‌بر در مورد برخی از نرم‌افزارها: استفاده از نرم‌افزارهای کار گروهی باید ساده باشد، اما تعدادی از آنها چنین ویژگی ندارند. اگر یادگیری طریقه‌ی استفاده از نرم‌افزار برای اعضای تیم سخت باشد، احتمالا باعث نارضایتی آنها خواهد شد، و اعضای ناراضی میل کمتری به همکاری دارند و همچنین بازدهی کمتری خواهند داشت. سازمان‌ها قبل از خرید این نوع نرم‌افزارها باید نظرات استفاده‌کنندگان قبلی را بخوانند تا متوجه شوند کار کردن با نرم‌افزاری که قصد خرید آن را دارند، به چه میزان آسان یا سخت است.

نرم‌افزارهای کار تیمی: ویژگی‌های کلیدی که باید به دنبال آنها باشید.

نرم‌افزارهای همکاری تیمی باید ویژگی‌هایی داشته باشند که به اعضای تیم اجازه دهند تا به سرعت به اطلاعاتی که برای انجام وظایف خود نیاز دارند، دسترسی پیدا کنند؛ و علاوه بر این اعضای تیم باید بتوانند در این فضا با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و روی اهداف کاری مشترک با یکدیگر کار کنند. در بعضی موارد، این فعالیت‌ها ممکن است در بستر نرم‌افزارهای دیگری مانند Slack و Zoom اتفاق بیفتند.


ویژگی‌های کلیدی ممکن است شامل موارد زیر باشند:

  • فضاهای کاری اشتراکی: اعضای تیم نیاز به یک فضای مرکزی دارند که بتوانند اطلاعات مختلف مربوط به پروژه را در آن پیدا کنند، یا اطلاعات جدیدی از جانب خود برای بقیه قرار دهند، و یا حتی اطلاعات خود را دسته‌بندی کنند. فضاهای کاری به اعضای تیم اجازه میدهند که این اطلاعات را به شکل یادداشت‌هایی مربوط به پروژه و تیم، فایل‌های مختلف یا ویدیو به اشتراک بگذارند. بهترین نرم‌افزارهای همکاری تیمی دارای داشبورد نیز هستند که اطلاعات مفیدی در اختیار اعضای تیم قرار میدهند؛ اطلاعاتی مانند اینکه چه بخش‌هایی در پروژه‌ی فعلی تکمیل شده‌اند، بقیه‌ی اعضای تیم مشغول به انجام چه کارهایی هستند، یا چه مقدار زمان صرف انجام وظایف خود میکنند، و آیا به موقع وظایف خود را تکمیل میکنند یا خیر.
  • امکانات پیشرفته‌ی پیام‌رسانی: نرم‌افزارهای سطح بالای همکاری تیمی به اعضای تیم و مدیران پروژه راه‌های متنوعی برای برقراری ارتباط با یکدیگر ارائه میدهند. این راه‌ها شامل ایجاد امکاناتی مانند ثبت تصمیمات مختلف در فضای نرم‌افزار، ارائه‌ی بازخورد، امکان مکالمه از طریق روش‌های مختلف مانند منشن کردن (@) میشوند که به رهبران گروه اجازه میدهد اعضا را از تغییرات مهم، سوالات یا فعالیت‌های جانبی آگاه کنند و سریع‌تر کار کنند. بعضی از ابزارها به اعضای تیم اجازه میدهند تا پیشنهادات مختلفی ارائه دهند و در کنار انجام وظایف خود نسبت به بخش‌هایی که دیگران انجام داده‌اند بازخورد ثبت کنند. این نظرات به هر یک از اعضای تیم کمک میکنند تا در تصمیم‌گیری بهتر شوند؛ و البته باید در نظر داشت که یکی از ویژگی‌های نرم‌افزارهای کار تیمی مفید، این است که با نرم‌افزارهای پیام‌رسان معروف مانند Slack و Microsoft Teams به خوبی هماهنگی پیدا میکنند.
  • برنامه‌ریزی پروژه و پیگیری آن: نرم‌افزارهای همکاری تیمی باید شامل ویژگی‌هایی برای برنامه‌ریزی پروژه و پیگیری آن باشند، ویژگی‌هایی مانند جداول زمانی مختلف، تقویم، ابزارهای مدیریت زمان و غیره.
  • انجمن‌های گفتگو: این انجمن‌ها به اعضای تیم این امکان را میدهند که نظرات، تخصص و بازخوردهای خود را به اشتراک بگذارند. هنگام استفاده از بهترین نرم‌افزارهای این حوزه، افراد میتوانند چنین انجمن‌هایی را در فضاهای کاری یا صفحات مختلف یک پروژه ایجاد کنند، و با استفاده از آن افراد میتوانند سوالاتی در مورد یک موضوع خاص بپرسند یا نظرات خود را در مورد یک ایده در میان بگذارند.
  • مدیریت اسناد: این ویژگی به اعضای تیم اجازه میدهد اسناد مرتبط با پروژه را به صورت پیش‌نویس و مقدماتی یا کامل ذخیره کنند و در آینده به راحتی به آنها دسترسی داشته و بتوانند آنها را ویرایش کنند. توانایی ویرایش اسناد به صورت همزمان با بقیه‌ی اعضای تیم، همکاری روی پروژه را به حداکثر میرساند. این ویژگی باید از همگام‌سازی در لحظه استفاده کند تا از تغییر سند ویرایش‌شده در دستگاه‌های بقیه‌ی اعضای تیم اطمینان حاصل شود. بهترین نرم‌افزارهای همکاری تیمی به اعضا اجازه میدهند تا تاریخچه‌ی این تغییرات را به وسیله‌ی نسخه‌بندی هر فایل دنبال کنند.
  • گردش کاری و فرم‌های مختلف: با استفاده از گردش کاری و فرم، اعضای تیم میتوانند از روندهای کاری مختلف آگاه شوند، آنها را مرور کرده و مورد تایید قرار دهند. تیم‌ها با وجود این ویژگی میتوانند مفیدتر کار کنند و هنگام استفاده از فرم و گردش کاری، تصمیمات سریع‌تر گرفته میشوند. نرم‌افزارهای پیشرو در این زمینه، امکان ایجاد فرم‌ها و گردش‌های کاری سفارشی را به تیم‌ها میدهند که این ویژگی باعث میشود کارمندان با شفافیت و بازدهی بالا در کنار یکدیگر به فعالیت بپردازند.
  • ویدیو کنفرانس: قابلیت ایجاد ویدیو کنفرانس باید شامل امکانات اضافه‌ای مانند امکان افزودن تاریخ جلسه به تقویم و برنامه کاری کارکنان، امکان به اشتراک گذاشتن صفحه نمایش، پشتیبانی از تعداد مختلف (زیاد یا کم) شرکت‌کنندگان در یک ویدیو کنفرانس، و همچنین امکان تماس بین دو شخص برای گفتگوهای کوتاه و هماهنگی‌های دونفره باشد.
  • امنیت: سازمان‌های مختلف باید نرم‌افزارهایی در اختیار افراد دورکاری‌کننده‌ی خود قرار دهند که از اطلاعات محرمانه‌ی سازمان و نیز مشتریان محافظت کنند و از قوانین امنیتی و حفظ حریم خصوصی پیروی میکنند. در بدترین حالت، یک نرم‌افزار مدیریت تیمی باید ابزارهای مدیریت دسترسی و هویت داشته باشد و کدگذاری اطلاعات را در سطح سازمان، به هنگام انتقال فایل یا ذخیره‌ی آن در فضای نرم‌افزار، ارائه دهد. قبل از خرید هر نرم‌افزار کار تیمی، در وب‌سایت ارائه‌دهنده‌ی آن به دنبال صفحه یا صفحاتی بگردید که امنیت و حفط حریم خصوصی را مشخص کرده.

12 نرم‌افزار کارتیمی و مدیریت پروژه

نرم افزار کارتیمی Airtable :

نرم افزار کارتیمی Airtable

این نرم‌افزار یک پلتفرم کم کد(low-code) است که به گروه‌های مختلف اجازه میدهد پایگاه‌های داده‌ی مختلف را ایجاد و ویرایش کنند، و نیز به عنوان یک نرم‌افزار همکاری تیمی نیز شناخته میشود که به اعضای یک تیم اجازه میدهد اطلاعات را در آن ذخیره و ویرایش کنند و یا به اشتراک بگذارند. ویژگی‌های همکاری تیمی Airtable شامل به اشتراک گذاری فایل، داشبوردهای تیمی، نرم‌افزارهای موبایلی مخصوص اندروید و iOS و قابلیت‌هایی مانند اتصال پروژه‌های مختلف بین تیم‌ها و نیز به نمایش گذاشتن تغییرات در لحظه و بدون نیاز به رفرش کردن صفحه هستند.

نرم افزار کارتیمی Airtable

این نرم‌افزار همچنین شامل لیست وظایف، تقویم‌های مشترک تیمی، همکاری روی یک مسئولیت و نیزدسترسی مشتریان است. علاوه بر این، Airtable قابلیت همگام‌سازی با تعدادی از نرم‌افزارها مانند Slack، Dropbox و GitHub را دارد.

نرم افزار کارتیمی Asana :

نرم افزار کارتیمی Asana

این نرم‌افزار که تحت وب اجرا میشود، به تیم‌های مختلف کمک میکند کارها و وظایفی مانند وظایف روزانه یا طرحهای استراتژیک را دسته‌بندی و مدیریت کنند. Asana ویژگی‌هایی مانند وظایف، فیلدهای سفارشی، نمایش پیشرفت و مدیریت حساب شخصی را دارد که در لحظه آپدیت میشوند و به تیم‌های مختلف اجازه میدهند در هر مرحله از پروژه‌ی خود بهتر و سریع‌تر تصمیم‌گیری کنند.
Asana میتواند با اهداف مختلفی مورد استفاده‌ی تیم‌ها قرار بگیرد؛ اهدافی مانند کمپین‌های بازاریابی، درخواست کارهای متفرقه و نیز ارائه‌ی محصولات مختلف. رهبران پروژه میتوانند برای انجام وظایف خاص، هرکدام از اعضای تیم را انتخاب کنند، جداول زمانی ایجاد کنند و از طریق جداول مختلف پیشرفت پروژه را پیگیری کنند. Asana که روی اندروید و iOS نیز در دسترس است، توانایی همگام شدن با بیش از 200 نرم‌افزار و سرویس مختلف را دارد، از جمله این نرم‌افزارها میتوان به Microsoft 365، Google Workspace، Salesforce، Zoom و Box اشاره کرد.

نرم افزار مدیریت پروژه ClickUp :

نرم افزار مدیریت پروژه ClickUp

این نرم‌افزار مبتنی بر فضای ابری میتواند به چند منظور مورد استفاده قرار بگیرد، چیزهایی مانند همکاری تیمی، مدیریت اسناد، مدیریت وظایف، مدیریت پروژه و پیگیری عملکرد. ClickUp ویژگی‌هایی مانند محول کردن وظایف به افراد و بررسی وضعیت، هشدارها، نوار ابزار وظایف و ابزارهای ارتباطی مختلف است.
کاربران میتوانند از این نرم‌افزار بر روی هر دستگاهی استفاده کنند (کامپیوترهای شخصی، گوشی‌های موبایل و حتی دستیارهای سخنگو مانند الکسا محصول آمازون). این نرم‌افزار به مدیران پروژه اجازه میدهد پیشرفت اعضای تیم خود را در لحظه چک کنند و با آخرین تغییرات آشنا شوند. ClickUp با نرم‌افزارهایی مانند Slack، Dropbox، Google Workspace و چندین نرم‌افزار دیگر همگام میشود.

نرم افزار کارتیمی Monday.com :

نرم افزار کارتیمی Monday.com

این نرم‌افزار به تیم‌های مختلف اجازه میدهد تا در کنار یکدیگر برنامه‌ریزی کنند، نقشه‌ها را عملی کنند و پروژه‌های پیچیده را به موقع به اتمام برسانند. کاربران میتوانند Monday.com را به شکل یک نرم‌افزار تحت وب یا از طریق دستگاه‌های اندرویدی یا iOS اجرا کنند. این نرم‌افزار ویژگی‌هایی مانند پیگیری زمان، اعلانات و نیز گردش کاری اتوماتیک را ارائه میدهد.
Monday.com فضایی اشتراکی دارد که اعضای تیم میتوانند در آن ارتباط برقرار کنند، پایگاه دانش ایجاد کنند، و فایل‌های مختلف یا عکس، آپدیت و بازخورد را در لحظه به اشتراک بگذارند. نرم‌افزارهایی که Monday.com با آنها همگام میشود شامل Dropbox، Google Drive، MailChimp و تعدادی از نرم‌افزارهای مرتبط با تقویم هستند.

نرم افزار مدیریت پروژه Project Manager :

این نرم‌افزار که برای مدیریت کار و پروژه استفاده میشود و به صورت اشتراکی در دسترس است (نرم‌افزار به عنوان یک سرویس یا SaaS)، پاسخگوی نیازهای تیم‌های هیبریدی میباشد (تیم‌هایی که بخشی از اعضا حضوری کار میکنند و بخشی دورکاری انجام میدهند.) و به اعضای تیم اجازه میدهد با ویژگی‌هایی مانند پیام‌رسان درون نرم‌افزار، فضایی مشابه با شبکه‌های اجتماعی (لایک و شکلک) و گردشِ کارهای ساده، بهتر روی انجام وظایف مختلف با یکدیگر همکاری کنند.
Project Manager به تیم‌های مختلف اجازه میدهد تا در مکانی که کار میکنند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و همکاری کند؛ که این ویژگی آن‌ها را از ارسال و دریافت متوالی ایمیل برای ارتباط (که گاها گیج‌کننده میشود) بی‌نیاز میکند. این نرم‌افزار به مدیران پروژه این امکان را میدهد که برای تیم‌های مختلف خود پروژه‌های مستقل یا وظایف جداگانه تعریف کنند، و همچنین به اعضای تیم اجازه میدهد بازخوردها، نظرات و فایل‌های مختلف را به صورت آنلاین به اشتراک بگذارند. ProjectManager با Slack، Microsoft Project، Google Drive، Google Calendar و بسیاری نرم‌افزار دیگر همگام میشود.

نرم افزار کارتیمی Smartsheet :

نرم افزار کارتیمی Smartsheet

Smartsheet یک نرم‌افزار کار گروهی است که برای هر نوع کسب و کاری با هر اندازه‌ای مناسب است. این نرم‌افزار به اشتراک گذاشتن اطلاعات و همکاری روی پروژه را آسان میکند، زیرا فضایی مرکزی فراهم میکند که میتوان تمامی یادداشت‌ها، فایل‌ها و اطلاعات مربوط به پروژه را در آن ذخیره کرد؛ و البته در آینده نیز از طریق تمامی مرورگرها، دستگاه‌ها و سیستم‌های عامل قابل دسترسی خواهد بود. Smartsheet حس خودمانی برگه‌ها و جداول ساده را با ویژگی‌هایی مانند گردش‌های کاری خودکار، به اشتراک گذاری فایل، مدیریت جداول زمانی و تالارهای گفت‌وگو ترکیب میکند.
این نرم‌افزار با تعداد زیادی از نرم‌افزارهای دیگر مانند Box، Salesforce و Google Workspace همگام میشود. از آنجایی که این نرم‌افزار قابلیت تغییرپذیری بالایی دارد، سازمان‌های مختلف میتوانند ویژگی‌هایی که به آنها نیاز ندارند را حذف کنند و فقط از ویژگی‌هایی که میخواهند در فضای نرم‌افزار استفاده کنند.

نرم افزار مدیریت پروژه Swit :

نرم افزار مدیریت پروژه Swit

این نرم‌افزار ویژگی‌هایی مانند طوفان فکری (Brainstorming)، مدیریت پروژه، وظایف و تقویم، زمان‌بندی برای وظایف و نمودار گانت دارد. Swit برای اعضای تیم، تابلوی گفت‌وگو فراهم میکند که از طریق آن میتوانند با پیام و نظرات، با یکدیگر در ارتباط باشند. این نرم‌افزار به طراحان نرم‌افزار کمک میکند تا با بقیه‌ی اعضای تیم خود فایل به اشتراک بگذارند، پیشرفت خود در وظایف محول شده را بررسی کنند و تمامی مراحل چرخه‌ی طراحی نرم‌افزار را به خوبی مدیریت کنند. نرم‌افزار Swit با نرم‌افزارهای Google Workspace و Microsoft 365 همگام میشود.

نرم افزار کارتیمی Teamwork :

نرم افزار کارتیمی Teamwork

این نرم‌افزار که بر اساس فضای ابری است، به تیم‌های مختلف کمک میکند تا همکاری و مسئولیت‌پذیری را بین خود تقویت کنند و به نتایج بهتری برسند. Teamwork دارای یک فضای مرکزی است که اعضای تیم میتوانند در آنجا ایده‌های خود را به اشتراک بگذارند و با توجه به بازخوردی که از سایرین دریافت میکند، بتوانند سریع‌تر تصمیم‌گیری کنند.
اعضای تیم میتوانند به راحتی پروژه‌ای که مشغول کار بر روی آن هستند را ببینند، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و یا درباره وظایف آینده برنامه‌ریزی کنند. این نرم‌افزار ویژگی‌هایی مانند مدیریت پروژه، ویرایش تیمی اسناد، گفت‌وگوی تیمی متنی و ویدیویی و نیز به اشتراک گذاری صفحه را دارد. قابلیت همگام‌سازی با نرم‌افزارهایی مانند Slack، Microsoft Teams، Dropbox و بسیاری نرم‌افزارهای دیگر برای Teamwork تعریف شده است.

نرم افزار مدیریت پروژه Trello :

نرم افزار مدیریت پروژه Trello

Trello که تحت مالکیت کمپانی Atlassian است، یک نرم‌افزار مدیریت پروژه و همکاری تیمی آنلاین است که بر اساس چارچوب کانبان طراحی شده است. این نرم‌افزار یک تخته‌ی دیجیتالی را در اختیار رهبران پروژه قرار میدهد تا روی آن، وظایف را ایجاد، دسته‌بندی و اولویت‌دهی کنند، ضرب‌الاجل تعیین کنند، و یا بر پیشرفت پروژه‌های خود نظارت کنند. اعضای تیم میتوانند از کارت‌های Trello برای همکاری، الصاق اسناد مختلف و اضافه کردن نظرات به وظایف خود استفاده کنند؛ و یا با استفاده از دستورات صوتی، باعث انجام کارهای مختلف به صورت اتوماتیک شوند. کاربران میتوانند از Trello تحت وب استفاده کنند یا نرم‌افزارهای ویندوزی و مخصوص به سیستم‌عامل مک را به کار گیرند؛ البته نسخه‌های اندرویدی و iOS نیز در دسترس هستند. Trello با تعداد زیادی از نرم‌افزارها همگام میشود، به عنوان نمونه میتوان از GitHub، Slack، Jira، Google Drive و OneDrive نام برد.

نرم افزار مدیریت پروژه Wimi :

این نرم‌افزار مدیریت پروژه و همکاری تیمی که هم به صورت نصبی و هم به صورت ابری موجود است، به تیم‌ها کمک میکند تا بهتر کار کنند؛ Wimi به اعضا اجازه میدهد روی وظایف با یکدیگر همکاری کنند یا وظایف را به اعضای خاصی محول کنند، و نیز بر پیشرفت پروژه‌ی خود نظارت کرده و ضرب‌الاجل‌ها را پیگیری نمایند.
Wimi ویژگی‌هایی مانند کانال‌های پیام‌رسانی، اشتراک گذاری فایل، وظایف، تقویم‌ها و ویدیوکنفرانس را نیز در اختیار افراد قرار میدهد، که به تیم‌های مختلف کمک میکنند تا بر روی پروژه‌های مختلف، با استفاده از انواع متعدد نرم‌افزارها و پلتفرم‌ها بر اساس یک بستر آنلاین، همکاری کنند. این نرم‌افزار با نرم‌افزارهایی مانند Evernote، Microsoft 365، Google Workspace و Dropbox همگام میشود.

نرم افزار مدیریت پروژه Wrike :

نرم افزار مدیریت پروژه Wrike

نرم‌افزار همکاری Wrike که اکنون تحت مالکیت Citrix است، از ویژگی‌هایی مانند کاربری آسان و نماهای انعطاف‌پذیر و قابل تغییر در نشان دادن پروژه استفاده میکند تا به سازمان‌ها کمک کند پروژه‌های خود را راحت‌تر مدیریت کنند. Wrike از اعلانات درون برنامه‌ای استفاده میکند تا تیم‌ها را از آخرین تغییرات در پروژه باخبر کند. اعضای تیم میتوانند پروژه‌های مختلف را با استفاده از جداول کانبان، گانت چارت، یا الگوهای پیش‌ساخته‌ی گردش کاری نبال کنند.
این نرم‌افزار همچنین قابلیت همگام‌سازی با نرم‌افزارهای بسیاری مانند Salesforce، Tableau و Slack را دارد. علاوه بر این، Wrike حالت آفلاین نیز دارد، که تیم‌ها میتوانند با استفاده از آن، هنگامی که به اینترنت متصل نیستند نیز از این نرم‌افزار استفاده کنند. Wrike در بستر اینترنت و تحت وب، به صورت نرم‌افزار دسکتاپ برای ویندوز و مک، و به صورت نرم‌فزار موبایلی برای اندروید و iOS در دسترس است.

نرم افزار مدیریت پروژه Zoho Projects :

این نرم‌افزار که بر اساس فضای ابری فعالیت میکند، به سازمان‌ها اجازه میدهد تا فضاهای کاری مخصوص به پروژه ایجاد کنند تا بتوانند با استفاده از آنها، بهره‌وری تیمی را افزایش دهند. اعضای تیم میتوانند از طریق راه‌های مختلفی مانند تالارهای گفت‌وگو، پیام‌رسانی خصوصی و ویکی‌ها با یکدیگر همکاری کنند. نسخه‌های اندرویدی و iOS به کاربران این قابلیت را میدهند تا در هر زمان، بتوانند پروژه‌ها را مدیریت کرده و پیشرفت خود را بررسی کنند. این نرم‌افزار به تیم‌های مختلف اجازه میدهد تا انواع فایل‌های مختلف را بسازند و به اشتراک بگذارند، روی اسناد و جداول ساده با یکدیگر همکاری کنند و حتی ارائه (Presentation) بسازند. نرم‌افزارهایی که با Zoho Projects همگام میشوند، عبارتند از: Slack، Google Workspace و Microsoft 365.

این مقاله را برای کمک به دوستانتان از طریق لینک‌های زیر به اشتراک بگذارید.
Picture of واحد تولیدمحتوا بارسلون

واحد تولیدمحتوا بارسلون

تیم تولیدمحتوای رسانه بارسلون ، اخبار مرتبط با دنیای IT ، ترفندها و چالش های حوزه کامپیوتر و لپ‌تاپ و کنسول های بازی را با شما به اشتراک میگذارد. شما میتوانید سوالات و مشکلات خود را با ما درمیان بگذارید تا به بهترین نحو ممکن به آنها پاسخ دهیم.
Picture of واحد تولیدمحتوا بارسلون
واحد تولیدمحتوا بارسلون
تیم تولیدمحتوای رسانه بارسلون ، اخبار مرتبط با دنیای IT ، ترفندها و چالش های حوزه کامپیوتر و لپ‌تاپ و کنسول های بازی را با شما به اشتراک میگذارد. شما میتوانید سوالات و مشکلات خود را با ما درمیان بگذارید تا به بهترین نحو ممکن به آنها پاسخ دهیم.
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
حتما نظرتون رو برای ما بنویسید ...x
()
x

فرم پذیرش شرایط ارائه خدمات

لیست قوانین و مقررات
1. ارائه قبض جهت تحویل کالا الزامی است و مدت اعتبار آن یک ماه است.
2. مدت زمان اعلام وضعیت اولیه دستگاه پس از تستهای فنی، بین 2 تا 3 روز کاری است.
3. شرکت فقط ملزم به رفع ایرادات گزارش شده توسط مشتری خواهد بود.
4. در صورت عدم وجود قطعات یدکی و طولانی شدن مدت زمان تعمیر، مسئولیتی متوجه شرکت نمی باشد.
5. پس از اعلام هزینه در صورت کنسل شدن توسط مشتری ، مبلغ ۱۰۰ هزار تومان جهت بررسی فنی دریافت می گردد و نیز پس از اطلاع کنسلی به دفتر فنی (از طریق درج در سامانه آنلاین و یا تماس تلفنی)، کالا یکروز بعد به مشتری تحویل داده میشود.
6. دستگاههای تعمیر شده به مدت سه روز از تاریخ تحویل دستگاه، دارای ضمانت در اجرت تعمیر است، لذا قطعات یدکی تعویض شده شامل هیچگونه ضمانتی نیست. (باتری های تعویض شده شامل 5 ماه گارانتی می باشد)
7. معایب مربوط به آب خوردگی قطعات در برخی موارد به طور کامل قابل رفع نبوده و در صورت درخواست تعمیر از طرف مشتری، مشمول ضمانت بند فوق نخواهد بود.
8. در صورت آب خوردگی و صدمات فیزیکی و یا داشتن سوابق قبلی تعمیرات، این مرکز هیچ گونه مسئولیتی در قبال ایرادات احتمالی در حین تعمیر دستگاه مانند خاموشی کامل، محو شدن تصویر ، قطعی تاچ و غیره را ندارد.

امکانات

جناب آقای چراغچی

۰۹۳۵۲۲۲۰۱۷۰

این بخش در حال ویرایش میباشد ...

درحال ساخت