اصلیترین دلیل دور انداختن گوشیهای هوشمند توسط صاحبان آنها، شارژ نشدن آنهاست.
پژوهشگران بسیار کنجکاو بودند تا بدانند اصلیترین دلایل دور انداخته شدن گوشیهای هوشمند چیست. بنابراین با استفاده از منابع مختلفی مانند گوگل، مهمترین سوالات و شکایاتی که افراد دربارهی گوشی هوشمند خود داشتند را پیدا کردند. اولین و مهمترین دلیل در این لیست، به عدم توانایی یک گوشی هوشمند در شارژ بازمیگردد که حدود یک سوم گوشیها (33 درصد) را به آرامگاه ابدی خود فرستاده است! دلیلی که البته منطقی به نظر میرسد؛ گوشی هوشمند بدون توانایی شارژ شدن بدون استفاده خواهد بود.
خب حالا بیایید به مهمترین دلایلی که یک گوشی هوشمند ممکن است در شارژ شدن به مشکل بخورد بپردازیم. مهمترین دلایل این اتفاق میتوانند حضور گرد و غبار زیاد در پورت، مشکل در باتری و یا مشکل در کابل شارژ باشند. بنابراین دفعه بعدی که گوشی هوشمندتان شارژ نشد، بجای دور انداختن آن ❗️ میتوانید به تمیز کردن پورت شارژ، تعویض باتری و یا تعویض کابل شارژ فکر کنید.
2️⃣بر اساس این مطالعه، دومین دلیلی که میتواند باعث مرگ یک گوشی هوشمند شود، آسیب دیدن صفحه لمسی است. این دلیل نیز منطقی به نظر میرسد چرا که در صورت آسیب دیدن صفحه لمسی یک گوشی هوشمند، توانایی انجام هیچ کاری را با آن نخواهید داشت. البته باید به این نکته توجه داشت که صفحه لمسی قطعهای بسیار حساس در گوشیهای هوشمند است که در صورتی که با لایههای اضافی از آن محافظت نکنید، ممکن است با یک ضربه به راحتی آسیب ببیند. آسیب به صفحه لمسی در 10 درصد موارد باعث دور انداخته شدن گوشیهای هوشمند شده است.
3️⃣دلیل بعدی در این لیست، به عدم کارکرد اسپیکر مربوط میشود که شامل 9 درصد موارد بوده است. وقتی به موضوع دقیق شوید، در مییابید که این دلیل نیز اهمیت یکسانی با از دست دادن صفحه لمسی دارد. عدم توانایی مکالمه با اسپیکر، عدم توانایی پخش موسیقی و سایر فایلهای رسانهای همه و همه مشکلات بزرگی هستند که با از دست دادن اسپیکر به آنها دچار خواهید شد.
4️⃣در جایگاه مشترک، داغ شدن بیش از حد و متعدد گوشی هوشمند قرار میگیرد که بار دیگر باعث مرگ 9 درصد از گوشیهای هوشمند میشود. بیشتر گوشیهای هوشمند ممکن است گاهی اوقات افزایش دما داشته باشند ولی دائمی شدن این موضوع میتواند هر فردی را به فکر دور انداختن گوشی بیندازد.
5️⃣پنجمین دلیل در این لیست که باعث 8 درصد از دور ریختن گوشیهای هوشمند میشود، خراب شدن میکروفون است. این ایراد در دستهای مشابه با خراب شدن اسپیکر و صفحه لمسی قرار میگیرد. عدم توانایی تماس گرفتن یا ضبط صدا، میتواند دلیل موجهی برای دور انداختن گوشی باشد.
3 دلیل بعدی که هرکدام 7 درصد از کل گوشیهای دور ریخته شده را به خود اختصاص دادهاند 6️⃣شامل وجود مشکل در باتری و تخلیه شارژ سریع،7️⃣کار نکردن دوربین و 8️⃣عدم اتصال به شبکه Wi-Fi هستند.
وجود مشکل در باتری ممکن است به دلیل ایرادات نرمافزاری باشد اما در گوشیهای نسبتا قدیمی که آمادهی بازنشسته شدن هستند نیز دیده میشود. حضور مشکلات باتری در جایگاه ششم باعث تعجب افراد بسیاری نیز شد چرا که این انتظار وجود داشت که در جایگاه بالاتری قرار بگیرد.
9️⃣نهمین دلیل در این لیست، ایجاد مشکل در اتصال بلوتوث است که 4 درصد موارد را به خود اختصاص داده است. با توجه به افزایش روزانهی ایربادهای بلوتوثی و ساعتهای هوشمندی که برای اتصال از این تکنولوژی استفاده میکنند، میتوان گفت که کار نکردن بلوتوث برای افراد بسیاری میتواند دلیل محکمی برای دور انداختن گوشی هوشمند باشد.
🆙🔟دو دلیل بعدی که هرکدام مقصر دو درصد از ماجرا هستند، خراب شدن کلیدهای فیزیکی تغییر شدت صدا و نیز خراب شدن کلید فیزیکی Power هستند.
و در آخر دو دلیل دوازدهم و سیزدهم که هرکدام 1 درصد از دلایل دور ریختن به حساب میآیند، عملکرد نادرست GPS و عدم توانایی دستگاه برای شارژ بیسیم هستند.
در انتها بیایید نگاهی به نمودار کلی دلایل دور انداختن گوشیهای هوشمند داشته باشیم:
آیا تا کنون مجبور به دور انداختن گوشی هوشمند خود بودهاید؟ دلیل این اتفاق چه چیزی بود؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید…